Gootsteen Ontstoppen
Utrecht

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Utrecht

Gootsteen Ontstoppen Utrecht? Bent u de vaat aan het wassen in de keuken en loopt het water niet meer goed door? Of hoort u een borrelend geluid uit de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte gootsteen.

Ontstoppingsdienst Utrecht helpt u graag van uw verstopping in de gootsteen af! Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en apparatuur, waarmee zij uw verstopping snel en effectief kunnen verhelpen!

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 030 207 36 43 om uw klus te bespreken met onze collega. Gootsteen Ontstoppen Utrecht helpt u graag met uw gootsteen verstopping! Ontstoppingsdienst Utrecht staat voor u klaar!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Utrecht Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Utrecht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

030 207 36 43

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Utrecht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Utrecht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Utrecht en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Utrecht

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Dan bent u bij Ontstoppingsdienst Utrecht zeker aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen met elke verstopping.
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Utrecht helpen u graag met alle problemen in uw gootsteen. Wij zijn in staat elke gootsteen verstopping te verhelpen.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Het maakt ons niet uit of u in Utrecht of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Waar de verstopping ook zit, Ontstoppingsbedrijf Utrecht staat voor u klaar. Neem direct contact met ons op via 030 207 36 43 om uw klus te bespreken.

Utrecht Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Utrecht

Jaren Ervaring

Loodgieters Utrecht
Gootsteen Ontstopping Utrecht

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Het ontstaan van verstoppingen in de gootsteen is een langdradig proces, wat soms wel maanden kan duren. Dit begint veelal met kleine hoeveelheden vuil en vet die vast blijven zitten in de afvoer van de gootsteen. 

Aan het begin zult u hier nog niks van merken, aangezien het water hier nog gemakkelijk langs kan spoelen. We zien vaak dat deze ophoping veroorzaakt wordt doordat afval, vet, zeep- en etensresten, of een voorwerp in de afvoer terecht komen.

Deze ophoping wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Utrecht op 030 207 36 43.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Een verstopping in de gootsteen is erg vervelend. Naast het feit dat u geen gebruik kunt maken van deze afvoer, zien we vaak dat dit gepaard gaat met een nare rioollucht.
U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van de verstopping afkomen. In sommige gevallen kunt u dit zelf doen. Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw gootsteen verstopping kan verhelpen. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen.

Onze loodgieters hebben een aantal manieren om een gootsteen te ontstoppen voor u uitgewerkt op deze pagina.

Wanneer u zelf uw gootsteen wilt ontstoppen, is het belangrijk om er eerst achter te komen waardoor de verstopping is ontstaan en op welke locatie hij zich bevindt. In de meeste gevallen zien we dat verstoppingen in de gootsteen worden veroorzaakt door ophopingen die vast blijven zitten in de riool- of afvoerbuis.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat eten in de gootsteen is gekomen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt. Wordt de verstopping veroorzaakt door iets flexibels of zit de verstopping simpelweg te diep in de afvoer? Probeer de gootsteen verstopping dan af te breken of te forceren.

Wilt u uw gootsteen liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Utrecht om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken! Dit kan via 030 207 36 43.

Utrecht Loodgieter
Gootsteen Verstopping Utrecht
Utrecht Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Utrecht

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

U kunt een verstopping in de keuken verhelpen met de ouderwetse plopper. Deze manier is goedkoop en tevens zeer effectief!

Hoe gaat dit in zijn werk? Maak de plopper eerst flexibel door deze enige tijd in warm water te houden. Op het moment dat u dit een tijdje gedaan heeft, zult u merken dat het rubber flexibeler is. Op dat moment kunt u aan de slag gaan!

Zorg dat er een laagje water in de verstopte gootsteen staat. Zet het rubber vervolgens recht op de gootsteen en beweeg deze met kracht op en neer. Hiermee probeert u het vuil naar boven te zuigen. Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om meerdere keren te ploppen.

Heeft u het idee dat de verstopping is verholpen? Spoel de gootsteen dan nog door met een emmer heet water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Zit uw afvoer verstopt door vet? Dan kunt u ervoor kiezen om dit probleem te verhelpen met soda (zuiveringszout) en azijn. De combinatie tussen soda en azijn heeft een ontvettende werking. Hierdoor kunnen verstoppingen die ontstaan zijn door vet oplossen en loslaten.
Dit werkt zo: vul een emmer met een halve liter azijn. Gooi hier wat soda bij en meng dit goed door elkaar. Giet dit langzaam door de afvoer en laat het een nachtje inwerken.

Spoel na afloop de gootsteen goed door met een emmer vol heet water. Loopt het water weer normaal weg? Dan heeft u de verstopping verholpen!

Utrecht Wc Verstopt
Utrecht Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Utrecht Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Utrecht

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

U kunt uw verstopte riool ook ontstoppen door gebruik te maken van soda, ook wel zuiveringszout genoemd. Soda heeft een ontvettende werking op de leidingen. Vet- en andere vuilresten laten hierdoor los van de wanden van de afvoer, waardoor de verstopping los kan komen.
Hoe doet u dit? Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de leiding met kokend water door. De vuilresten zouden nu los moeten laten van de afvoerwand. U krijgt het beste resultaat wanneer u dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een nog sterker effect, raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

In bouw- en supermarkten worden veel chemische ontstoppingsmiddelen aangeboden. Wij raden het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen af. Veel van deze chemicaliën zijn schadelijk voor uw riool en afvoer.

Naast het feit dat deze middelen nauwelijks effect hebben, kunnen deze ook hard worden en gaan klonten. Hierdoor wordt de verstopping harder en hardnekkiger.

Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

Daarbij komt ook nog dat u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool komt vervuilt. Wij raden u om die reden af om deze middelen te gebruiken bij het het ontstoppen van uw riool of afvoer.

Verstopping Gootsteen Utrecht
Ontstoppen Gootsteen Utrecht
Verstopping Riool Utrecht
Loodgieter Utrecht

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Het is van belang de staat van uw gootsteen zo goed mogelijk te houden om te levensduur zo lang mogelijk te maken. Daarom is het belangrijk dat u geen producten als olie of frituurvet door de gootsteen spoelt.
Daarnaast is het belangrijk om zorgen dat er geen etensresten of andere grote voorwerpen door de gootsteen spoelen. Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om met regelmaat uw riolering te laten controleren.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf uw gootsteen goed te ontstoppen? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Utrecht!
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Utrecht hebben jaren ervaren met het verhelpen van allerlei soorten problemen in en rondom de afvoer. Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma.

Ook beschikken wij over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping teniet kunnen doen. Ontstoppingsbedrijf Utrecht staat 24 uur per dag klaar om u van uw verstopping af te helpen!

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Onze service staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Utrecht via 030 207 36 43.

Utrecht Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Utrecht Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Utrecht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Utrecht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 030 207 36 43

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Utrecht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Utrecht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Utrecht!

Afvoer Ontstoppen Utrecht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Utrecht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Utrecht

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Utrecht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Utrecht

Ontstoppingsdienst Utrecht is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Utrecht via 030 207 36 43.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Utrecht te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsdienst Utrecht, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 030 207 36 43.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 030 207 36 43.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 030 207 36 43.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 030 207 36 43.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Utrecht uit?

Ontstoppingsdienst Utrecht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Utrecht bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Utrecht en omstreken. Waar u ook woont in Utrecht, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!